Move up 2027

Doyen brengt zijn netwerken samen om de toekomst van de onafhankelijke distributeurs en garagisten vorm te geven

Doyen Auto bracht zijn netwerken en partners samen op Sardinië voor zijn Internationale Conventie. Iedereen kon kennismaken met het strategische
plan van de groep: Move Up 2027, een concreet antwoord op de uitdagingen van de veranderende secundaire onderdelenmarkt van de auto industrie . De deelnemers profiteerden ook van een exclusieve handelsbeurs met de belangrijkste leveranciers van apparatuur uit de sector, die allemaal samenwerken om het partnerschap voor de kom ende jaren te verankeren.

1.500 mensen, 4 landen: alle netwerken van Doyen voor de eerste keer samen

Van 28 september tot 1 oktober 2023 hield Doyen Auto zijn internationale conventie Sardinia 2023’. Voor de eerst e keer in zijn geschiedenis bracht de groep al zijn netwerken (distributeurs en garagisten) samen op één evenement op Sardinië, met meer dan 1.500 deelnemers.
Met het oog op de toekomst richtte de conventie zich op de uitdagingen van morgen voor garagisten, tussen technologische innovaties en milieu-uitdagingen, in een tijdperk van meer en meer geconnecteerde auto’s en gebruikers.

  • Garagisten, actoren van verandering, Doyen Auto lanceerde zijn strategisch plan Move Up 2027: versterk vandaag je expertise om morgen succesvol te zijn. Die resoluut optimistische, multidimensionale strategie is gebaseerd op actie en legt de nadruk op garagisten. Om ervoor te zorgen dat hun bedrijf duurzaam, concurrentieel en winstgevend is, helpt Move Up 2027 ze om op drie terreinen topexperts te worden:

  ▪ Experts in nieuwe technologie, in staat om alle bewerkingen op alle auto’s uit te voeren, met name door een uitgebreid vorm ingsaanbod te ontwikkelen en de catalogus uit te breiden van Requal, Doyens eigen merk.

  ▪ Communicatie experts, om nieuwe klanten te winnen en aan zich te binden. Door te focussen op de homogeniteit van de merken om hun identiteit te versterken, hun aanwezigheid online om hun lokale bekendheid te vergroten en het gebruik van gegevens om anticiperende marketing mogelijk te maken.

 ▪ Management experts, echte piloten van hun bedrijf, uitgerust om de winstgevendheid te verbeteren door gegevensanalyse, maar ook om ze duurzaam te ontwikkelen door diversificatie en werving, terwijl ze tegelijk geëngageerde spelers zijn actief betrokken bij de transitie naar duurzamere mobiliteit.

Na de garagisten zal Doyen het hele netwerk oproepen om vandaag zijn expertise te versterken om morgen succesvol te zijn om de uitdagingen die de veranderingen in de autosector met zich meebrengen om te zetten in kansen.


Een exclusieve vakbeurs die de aantrekkelijkheid van de Groep laat zien

De vakbeurs Doyen Expo was een van de hoogtepunten van de Conventie. De beurs presenteerde de belangrijkste fabrikanten van auto-uitrusting , leveranciers van verbruiksartikelen, gereedschappen en garage uitrusting en andere partners van de netwerken van Doyen Auto. De 55 exposanten toonden hun betrokkenheid bij Doyen en hun vertrouwen in de aantrekkingskracht van de Groep.

Doyen engageert zich om de ecologische voetafdruk van zijn conventie te verkleinen

De Internationale Conventie op Sardinië bracht professionals samen uit vier Europese landen. Om de CO2-uitstoot van de organisatie van het evenement te compenseren, plantte Doyen 7.543 bomen in Frankrijk en de Benelux.

De Internationale Conventie Sardinia 2023 was uitzonderlijk en bracht onze netwerken van garagisten, distributeurs en partners samen. Samen delen we een visie van betaalbare en duurzame mobiliteit, die opgenomen is in ons strategisch plan 2027. We geloven dat garagisten de drijvende kracht zijn achter verandering door ze te helpen om uitdagingen om te zetten in kansen, boeken we collectief vooruitgang. Zo hebben we een wenselijke toekomst uitgestippeld voor de onafhankelijke distributeurs en garagisten’ zegt Patrice Astor, algemeen directeur van Doyen Auto.