Move up 2027

Doyen Auto lanceert Omnitech en Doyen Campus

Doyen Auto lance ert twee nieuwe vorm ings en ondersteuningsprogramma’ s voor zijn netwerken van multimerkgarages. Omnitech en Doyen Campus zijn ontworpen om de vaardigheden van autohersteller te verbeteren met het oog op nieuwe technologieën e n veranderingen in de auto sector.

Opleiding in het hart van de expertise die ondersteund wordt door het strategisch plan Move Up 2027

Omnitech en Doyen Campus zijn belangrijke initiatieven in het strategisch plan Move Up 2027 dat op 29 september door Doyen Auto gepresenteerd werd. Ze belichamen de ambitie van Move Up 2027: Verhoog vandaag je expertise om morgen succesvol te zijn’. En ze tonen het engagement van de Groep om zijn netwerken te ondersteunen bij de transformatie van de autosector.

Doyen Auto richt zich meer dan ooit op opleiding om de vaardigheden van zijn netwerken te verbeteren. Het gaat om cruciale kwesties: de nieuwe kansen grijpen die gepaard gaan met de transformatie van de autosector (nieuwe aandrijflijnen, autonome auto’s, leasing, enz.), een concurrentievoordeel behouden en de toekomst van hun activiteiten veiligstellen op lange termijn.

Omnitech: een uitgebreid assortiment van diensten en oplossingen voor klantenwerving

Omnitech brengt alle (omni) technologieën en technische aspecten (tech) samen. In dat evoluerende aanbod van diensten zit een hotline, toegang tot gegevens van de fabrikant, hulp op afstand, gereedschappen, opleiding en nog veel meer... Kortom: al wat autoherstellers nodig hebben om vandaag hun beste werk te doen en zoveel mogelijk klanten over de vloer te krijgen.

Doyen Campus: het platform voor permanente vorming van de netwerken

Parallel kondigt de groep de toekomstige lancering aan van zijn kenniscentrum, Doyen Campus, als antwoord op de opleidingsbehoeften van iedereen die betrokken is bij de distributie en garagenetwerken. Het doel van dat platform is kennis te centraliseren op één locatie, die overal en altijd toegankelijk is, om professionals te ondersteunen bij de ontwikkeling van al hun expertisegebieden (technisch, nieuwe technologieën, communicatie, management, enz...).

Assessment, cursussen en webinars worden aangeboden als "blended learning’’, online en face-to-face, voor optimale complementariteit en aanpasbaarheid van het leren. Het platform is overal toegankelijk, zowel mobiel als op desktop, zodat professionals gemakkelijk de bijscholing kunnen volgen .

Het Omnitech-programma en Doyen Campus zullen integraal deel uitmaken van het aanbod voor de 1,2,3 AutoService (Frankrijk en Belux) en AD (Belux en Nederland).