doyen_offre-produits2.jpg

Een uitzonderlijk aanbod

Door onze ervaringen in de branche van de auto-onderdelen, hebben wij een aanbod kunnen samenstellen dat voorziet in 90 % van de dagelijkse behoefte van de grossier.   In concrete termen, Doyen biedt een voorraad van  80.000 artikelen en 200 productlijnen van vooraanstaande OEM's ( original equipment manufacturers).

Product strategie

Een onderhoud en reparatie aanbod voor elk budget.

[ICI Graphique "Prix des pièces & Âge du véhicule"]

Merken

Sinds vele jaren vertrouwen de grootste fabrikanten in de originele onderdelen branche hun distributie toe aan Doyen.

Onze bevoorrechte partnerships met originele onderdelen fabrikanten stellen ons in staat om het meest uitgebreide aanbod te bieden, inclusief de laatste innovaties op de markt. Meer dan 80 merken zijn beschikbaar !

Onderdelen

 We dekken meer dan 90 % van uw dagelijkse benodigdheden. Doyen bevoorraadt meer dan 80000 onderdelen voor onderhoud en service.

Door de focus op innovatie, heeft Doyen het aanbod gedurende de jaren uitgebreid om een complete lijn technische delen met betrekking tot het elektronisch management van het voetuig aan te kunnen aanbieden. 

Gebruiksartikelen

Ter aanvulling van het onderdelen aanbod, levert Doyen een breed assortiment verbruiksartikelen zoals smeermiddelen, vloeistoffen, additieven, schoonmaakmiddelen en een reeks verf accessoires.

Gereedschap

Om klanten te voorzien van de laatste technologien, hebben onze technische experts een vast assortiment geselecteerd betreffende gereedschappen, workshop uitrusting en diagnostische materiaal.