Move up 2027

Doyen Auto lanceert zijn strategisch plan om de toekomst van zijn netwerken voor te bereiden

Move Up 2027 biedt een antwoord op de uitdagingen door de veranderingen op de secundaire markt van wisselstukken voor auto’s. He t strategisch plan
verenigt de netwerken rond sterke, herkenbare merken, belichaamd door garagisten die expert zijn in nieuwe technologieën, communicatie en management. D i e ambitieuze aanpak wordt met name ondersteund door Omnitech, het nieuwe assortiment van diensten en oplossingen voor de klantenwerving van Doyen Auto, en profiteert van een uiterst competitieve troef: Requal, het eigen merk van de groep, dat blijft groeien.

Move Up 2027 biedt een antwoord op de uitdagingen door de veranderingen op de secundaire markt van wisselstukken voor auto’s. Het strategisch plan verenigt de netwerken rond sterke, herkenbare merken, belichaamd door garagisten die expert zijn in nieuwe technologieën, communicatie en management. Die ambitieuze aanpak wordt met name ondersteund door Omnitech, het nieuwe assortiment van diensten en oplossingen voor de klantenwerving van Doyen Auto, en profiteert van een uiterst competitieve troef: Requal, het eigen merk van de groep, dat blijft groeien.

‘Verbeter vandaag je expertise om morgen succesvo l te zijn’

Move Up 2027 is een ambitieus project dat van garagisten in de Doyen-netwerken experts wilt maken op drie gebieden: nieuwe technologie , communicatie en management.

  • Experts in nieuwe technologie, in staat om alle bewerkingen op alle auto’s uit te voeren. Om competitief te blijven tegenover de elektrificatie en technologische evolutie van het wagenpark, moeten garages investeren in digitale tools en technologieën. Daarom is Move Up 2027 van plan Omnitech te lanceren een uitgebreid assortiment van middelen om technologische ontwikkelingen om te zetten in kansen en Doyen Campus, een aanbod voor permanente vorming op maat om het concurrentievermogen van garagisten te ondersteunen.
  • Communicatie experts, om nieuwe klanten te winnen en aan zich te binden. Omdat een sterk merk zich onderscheidt door zijn identiteit en naamsbekendheid, zal de nadruk liggen op consistentie in communicatiecampagnes, op gevels en etalages, en online, door te werken aan referenties en e-reputatie. Vereenvoudiging wordt het sleutelwoord van het nieuwe geïntegreerde digitale ecosysteem, een echt gecentraliseerd platform voor distributeurs en hun garages. Nieuwe partnerschappen zullen bijdragen aan de profilering van de merken, die zich ook geografisch blijven uitbreiden.
  • Management experts om hun bedrijf duurzaam te ontwikkelen. Move Up 2027 moet garagisten helpen om hun bedrijf actief te beheren zodat ze concurrentieel blijven en tegelijk betrokken bij hun sociale en ecologische ecosysteem. Ze worden uitgerust om hun rendabiliteit te verbeteren door data-analyse en ze kunnen ook profiteren van partnerschappen met vormingscentra voor jongeren en een module voor de aanwerving van gekwalificeerde monteurs op de toekomstige website van Doyen. En omdat diversificatie een andere sleutel is tot levensvatbaarheid op lange termijn, voorziet het strategisch plan in de ontwikkeling van overeenkomsten met leasingbedrijven en toegang tot een aankoopplatform voor tweedehands auto’s om duurzamere mobiliteit te bevorderen.

Requal breidt zijn aanbod uit om te voldoen aan alle behoeften van de garagisten van morgen

Doyen Auto heeft een belangrijk voordeel om van zijn netwerken het voor de hand liggende alternatief voor merkgarages te maken: Requal. Het eigen merk van de groep biedt een assortiment producten wisselstukken en garage-uitrusting dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Dat stimuleert herstellen in plaats van vervangen, om mobiliteit te ondersteunen die zowel duurzaam als betaalbaar is.
Met Move Up 2027 blijft Doyen zijn Requal-assortimenten in de breedte en in de diepte uitbreiden om er een exclusief concurrentievoordeel van te maken voor zijn grossiersnetwerken.

Gericht op kennis en excellentie met steeds meer geavanceerde netwerken

Met het oog op de uitdagingen van de elektrificatie en de nieuwe technologieën, en de toenemende complexiteit van de assemblage van wisselstukken, lanceert Doyen Auto Omnitech, een uitgebreid aanbod om onafhankelijke garagisten te ondersteunen in alle aspecten van herstelling van verschillende automerken. Parallel versterkt Doyen Auto het engagement van de groep op het gebied van opleiding om de concurrentiekracht van zijn netwerken te garanderen. Daarom kondigt de groep
de toekomstige lancering aan van Doyen Campus, een multidisciplinair kenniscentrum (nieuwe technologieën, communicatie, management, enz.) dat 24 uur per dag voor iedereen toegankelijk is.

Professionals die zich engageren voor duurzame en betaalbare mobiliteit

De professionals van de netwerken van Doyen zetten hun engagement voort door jongeren aan te werven en hun kennis door te geven, milieuvriendelijke producten te gebruiken, afval van werkplaatsen en magazijnen te verwerken, hernieuwbare energiebronnen te gebruiken en gebouwen te isoleren. Dat engagement komt ook tot uiting in de kwaliteit van de menselijke relaties en de vertrouwensband met onze grossiers en garagisten.