doyen_supply-chain.jpg

Supply Chain

Met bijna 35.000 m², heeft Doyen Nederland een breed assortiment op voorraad verdeeld over 3 depots.

Van bestelling tot levering, ons streven is een hoog serviceniveau en uitstekende kwaliteit te garanderen. Om dat te realiseren combineren we een optimale voorraad met een uitstekende logistieke dienst. 

Voorraadbeheer

Het aantal referenties in de totale markt is explosief toegenomen, daarnaast is ook de waarde per referenties toegenomen. Een combinatie van factoren die het voorraadbeheer voor de grossier complex heeft gemaakt. Door het bieden van een breed assortiment en een snelle levering biedt Doyen u de kans uw eigen voorraad te verminderen en toch snel en compleet te kunnen blijven leveren. Een belangrijk concurrentievoordeel.

Onze logistieke depots bieden u meer dan 80.000 opgeslagen referenties die meer dan 95 % van uw dagelijkse behoeften dekken . Deze strategie ten aanzien van voorraadbeheer draagt ertoe bij dat Doyen de partner bij uitstek is voor alle specialisten in onderhoud en autoreparatie .

Om uzelf te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten, bieden wij voor elke productlijn de keuze tussen twee A- merken en een voordelig alternatief. 

Leveringen

Een efficiënte logistiek, gebaseerd op een sterk geautomatiseerd magazijn en een samenwerking met gespecialiseerde transporteurs, staat garant voor snelle en betrouwbare leveringen door het gehele land. 

Onze belofte : Elke bestelling die voor 17:45 uur geplaatst wordt, wordt geleverd vóór uw winkel opnieuw de deuren opent. 

En voor een nog betere service bieden we de mogelijkheid van twee dagleveringen. Onze klanten kunnen hun bestelling ook afhalen tijdens de openingstijden van de depots.

U kunt uw bestellingen online volgen via een digitale pakbon, die u in realtime kunt raadplegen in uw extranet (viadoyen). 

Voor een optimale dienstverlening werken we samen met gerenommeerde transporteurs en leiders op de Europese markt.