doyen_outils-commande.jpg

Catalogus

Omdat snel handelen van groot belang is in de business van onze klanten, bieden wij een betrouwbaar zoeksysteem dat efficiënt de juiste referentie vindt. 

Elektronische catalogus

Zoek niet verder, u heeft het gevonden !

Dankzij Salto heeft u toegang tot de nieuwste technologische catalogus en aanverwante toepassingen van dit moment. Voor u als grossier maar ook voor uw klanten, de garagisten. De prestaties van dit "all in one"-systeem, is een unieke service richting uw bestaande klanten en biedt u kansen uw marktaandeel uit te breiden.

Salto omvat de volgende 4 functies met duidelijke indeling :

- Informatie en opzoeken van onderdelen

- Reparatietijden en offertemodule

- Online bestelsysteem

- Montagetips & aanbevelingen

Catalogus : het zoeken van de juiste referenties is nog nooit zo eenvoudig geweest. Databases worden constant bijgewerkt met informatie van de fabrikant. Dit zorgt voor een optimale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw zoekopdracht!

Offertemodule : Een functie waarmee uw klanten snel een volledige offerte in overeenstemming met het advies van fabrikanten ontvangen. De offerte omvat automatisch alle benodigde onderdelen en arbeidsuren die worden aanbevolen voor het onderhoud en / of reparatie van het voertuig.

Online bestellen : u kunt uw klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig artikelen te vinden en te bestellen. Tijdwinst voor alle gebruikers.

Montagetips & aanbevelingen: Salto vergemakkelijkt de toegang tot technische informatie die nodig is om alle soorten voertuigen, inclusief de meest recente te repareren. De databases met de meest recente gegevens van Haynes Pro en AtelioDoc worden geintegreerd in Salto om deze snelle toegang mogelijk te maken.

Hotline

Naast een effectieve catalogus, is er een team van lokale experts die samen met u, indien nodig, de juiste referentie kunnen vinden.  

Deze experts worden voortdurend voorzien van kennis over de nieuwste technologische ontwikkelingen in de automotive industrie. Zij kunnen rekenen op een goede samenwerking met onze OE- leveranciers, die ieder een expert zijn in hun vakgebied. 

Deze toegewijde teams bieden persoonlijke hulp om het juiste onderdeel te vinden, aanvullende technische informatie op te vragen of bij het oplossen van problemen indien een zeldzame referentie niet beschikbaar is.