doyen_atouts.jpg

Onze pluspunten

Doyen Nederland kent de markt en is altijd dichtbij en bereikbaar om de grossier van dienst te zijn daar waar nodig. Zo stellen wij de grossier in staat zich te kunnen richten op hun core business, de verkoop. Het gehele team van Doyen Nederland is er voor u.

De voordelen van Doyen Nederland.

Producten

Een uitgebreid, compleet en concurrerend assortiment producten :

Het assortiment is afkomstig van toonaangevende OE leveranciers om u een perfect kwaltieit te garanderen.

Logistiek

Een uitstekende logistieke dienst biedt de mogelijkheid tot afhalen en drie maal daags leveren. De nachtlevering vanuit het centrale depot te Seneffe en dagleveringen van het depot te Waalwijk of Zwolle. 

Kennis

Ons team is samengesteld uit experts met ieder een eigen specialisatie. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw ondersteuning te bieden waar nodig. Logistieke vragen, hulp bij het zoeken naar het juiste artikel, advies bij voorraadbeheer en tal van andere zaken.

Een technisch team heeft de up-to-date informatie uit de markt van de technische delen. Zo kunnen zij u te allen tijde op de hoogte brengen van het nieuws dat voor u van belang is. 

De medewerkers bij de klantenservice maken uw dagelijks werk efficiënter en sneller. Zij helpen u direct verder bij bijvoorbeeld het zoeken naar het juiste artikel.

Prestatie door innovatie

Continu worden er investeringen gedaan om elektronische en logistieke diensten te verbeteren. Zo kunt ook u uw prestaties verder vergroten. 

Een vereenvoudigd en innovatief systeem is ontwikkeld om het vinden van de juiste artikelen en het online bestellen nog effectiever en sneller te maken. Zo bespaart u tijd en kunt u zich richten op de verkoop. 

Speciaal voor de API klanten is er een APP ontwikkeld voor op de Ipad. Hierop ziet u direct het aanbod, actuele acties en promoties en kunt u uw klanten direct inzicht geven in de diensten die geboden worden.